Ingredients
- 3 Kg rosii bine coapte
- 5-6 cepe mari
- o capata de usturoi
- 6-7 morcovi
- 2-3 teline
- 4 ardei grasi si 4 gogosari
- o conopida
- pastai
- dovlecei
- vinete
- 1 sfert de kilogram sau mai mult de fasole pastai
- sare neiodata
- boabe de piper
- foi de dafin
Instructiuni
Acest ghiveci de legume la borcan este foarte util iarna. Puteti gati un ghiveci consistent de post adaugand cartofi, sau puteti gati un ghiveci cu carne. Se poate incalzi si servi alaturi de orez fiert.
Din cantitatile date in aceasta reteta se obtin 6 borcane de 800 g.
Etape
1 Gata | Spalati bine toate legumele. |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | Ghiveciul se pune cat e fierbinte in borcane sterilizate si se inchid bine capacele. Borcanele pline se sterilizeaza fie la bain marie, fie in cuptor. |