Gem de coacaze negre cu menta

0 0
Gem de coacaze negre cu menta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

750 g coacaze negre
250 g Green Sugar
1 mana de menta tocata marunt

O imbinare perfecta intre aroma de padure a cocazelor si aroma racoritoare a mentei, cu un gust echilibrat dulce-acrisor.

  • 50 minute
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Pentru un gem mai acrut puneti dooar 250 g de GreenSugar, dar daca il doriti mai dulce puteti pune 400 g.

Steps

1
Done

Spalati coacazele, curatati-le de pe ciorchini si puneti-le la scurs intr-o strecuratoare.

2
Done

Puneti cocazele inpreuna cu Green Sugar intr-o cratita. Puneti gemul la fiert la foc mediu. Se fierbe pana cand scade toata zeama lasata de fructe.

3
Done

Cand gemul ajunge la consistenta dorita se adauga frunzele de menta tocate marunt si se mai fierbe 2-3 minute.

4
Done

Gemul se toarna fierbinte in borcane curate, sterilizate in prealabil. Se infileteaza bine capacele si se intorc borcanele cu fundul in sus pana se racesc. Borcanele se acopera cu un servet gros si se lasa sa se raceasca lent.

Loulou

previous
Tarta cu caise si cimbru
next
Salata cu pepene, rosii si avocado
previous
Tarta cu caise si cimbru
next
Salata cu pepene, rosii si avocado

Add Your Comment