Gem de coacaze negre cu menta

Gem de coacaze negre cu menta

Ingrediente

750 g coacaze negre
250 g Green Sugar
1 mana de menta tocata marunt

O imbinare perfecta intre aroma de padure a cocazelor si aroma racoritoare a mentei, cu un gust echilibrat dulce-acrisor.

  • 50 minute
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Pentru un gem mai acrut puneti dooar 250 g de GreenSugar, dar daca il doriti mai dulce puteti pune 400 g.

1
Gata

Spalati coacazele, curatati-le de pe ciorchini si puneti-le la scurs intr-o strecuratoare.

2
Gata

Puneti cocazele inpreuna cu Green Sugar intr-o cratita. Puneti gemul la fiert la foc mediu. Se fierbe pana cand scade toata zeama lasata de fructe.

3
Gata

Cand gemul ajunge la consistenta dorita se adauga frunzele de menta tocate marunt si se mai fierbe 2-3 minute.

4
Gata

Gemul se toarna fierbinte in borcane curate, sterilizate in prealabil. Se infileteaza bine capacele si se intorc borcanele cu fundul in sus pana se racesc. Borcanele se acopera cu un servet gros si se lasa sa se raceasca lent.

inapoi
Tarta cu caise si cimbru
inainte
Salata cu pepene, rosii si avocado
previous
Tarta cu caise si cimbru
next
Salata cu pepene, rosii si avocado

Add Your Comment