Gem de caise cu cimbru, fara zahar

Gem de caise cu cimbru, fara zahar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
400 g caise curatate de samburi
500 ml suc de mere
o lingura de frunze de cimbru proaspat

Un gem acrisor, foarte parfumat

  • 40 minute
  • Portii 2
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Acest gem este agrisor si foarte parfumat. Eu il fac in caltitati mici, de pofta.

Gemul este indulcit cu suc de mere, si se poate prepara cu orice fel de fructe.

Daca nu iti place cimbrul poti folosi menta sau rozmarin, sau poti sa nu pui nimic

Etape

1
Gata

Se spala caisele si se taile feliute.

2
Gata

Pune sucul de mere la fiert intr-o cratita. Lasa sa fiarba pana cand scade cam la jumatate din cantitate.

3
Gata

Adauga fructele peste sucul de mere si fierbe in continuare. Se fierbe pana cand scade toata zeama lasata de fructe si obtii o consistenta densa.
Adauga cimbrul tocat marunt si mai fierbe 2-3 minute.

4
Gata

Gemul se toarna fierbinte in borcane curate, sterilizate in prealabil. Se infileteaza bine capacele si se intorc borcanele cu fundul in sus pana se racesc. Borcanele se acopera cu un servet gros si se lasa sa se raceasca lent.

Loulou

previous
Cheesecake cu caise sau piersici – fara gluten
next
Prajitura cu zucchini si ciocolata – fara gluten
previous
Cheesecake cu caise sau piersici – fara gluten
next
Prajitura cu zucchini si ciocolata – fara gluten

Add Your Comment