Ingredients
- 4 rosii galbene mai mari sau 6 rosii micute
- 2 piersici
- 1 castravete cornison sau jumatate dintr-un castravete fabio
- o ceapa mica rosie sau o etalota
- 2 catei de usturoi
- 6 frunze mari de busuioc
- 1 ardei gras galben sau rosu
- 1 ardei iute (optional)
- 1-2 linguri de otet din cidru de mere sau otet balsamic
- 2 linguri de ulei de masline extravirgin
- sare
- piper proaspat macinat
Instructiuni
Aeasta reteta de gazpacho cu rosii galbene si piersici, racoritoare si revigoranta, este prfecta pentru ziele fierbinti de vara.
Piersicile zemoase se combina perfect cu dulceata rosiilor in acest gazpacho.
Este o reteta simpla, care se prapara rapid.
Nefiind preparata termic, aceacta supa pastreaza toti nutrientii din fructe si legume, fiind foarte hranitoare si energizanta.
Poti sa o servesti cu burata sau simpla, cu paine prajita sau crutoane.
Etape
1 Gata | |
2 Gata | |
3 Gata | Paseaza cu ajutorul unui blender pana obtii o spa fina. Gusta si ajusteaza dupa gust. Daca este nevoie, mai adauga sare sau otet pana obtii echilibrul perfect. Daca gustul de piersica ti se pare prea puternic, mai adauga rosie. |