Ingredients
- 400-500 g ficatei de pui
- 1-2 linguri de melasa de rodie
- 4-5 catei de usturoi
- 1-2 linguri de ulei de masline
- 1 lingura de unt
- 100 ml vin rosu
- semintele de la jumatate de rosie
- o legatura mica de patrunjel verde
- o lingurita de cimbru uscat
- sare
- piper
Instructiuni
Am descoperit aceasta reteta intr-un restaurant libanez. Pentru ca am vrut sa adaug o nota personala am adaugat vin rosu la sos, pe langa malasa de rodie, iar rezultatul este delicios.
Gasiti melasa de rodie in supermarketuri la raionul cu produse internationale. Mesala de rodie da o aroma aparte si dresingurilor pentru salate. Va incurajez sa experimentati.
Etape
1 Gata | Curatati ficateii de pielite sau grasime. Daca sunt prea mari puteti sa ii taiati in doua. Spalati si scurgeti foarte bine ficateii. Puteti sa ii tamponati cu servete de hartie pentru a absorbi excesul de apa. |
2 Gata | |
3 Gata | Sotati ficateii pana capata o nuanta maronie pe toate partile. |
4 Gata |