Ciuperci stroganoff cu tarhon

Ciuperci stroganoff cu tarhon

Ingrediente

Portii
300 g ciuperci (champignon brune sau amestec de mai multe feluri de ciuperci)
o ceapa
2 catei de usturoi
2 linguri de ulei de masline
100 ml smantana
o legatura mica de tarhon
sare
piper

Un pranz sau o cina usor si rapid de preparat

  • 30 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Cand vorbim de Stroganoff ne gandim la cunoscutul fel de mancare cu carne de vita, insa este foarte gustoasa si varianta vegetariana, cu ciuperci.
Daca nu va place tarhonul puteti sa il inlocuiti cu patrunjel sau marar.

1
Gata

Puneti uleiul de masline la incins intr-o cratita. Adaugati ceapa si usturoiul tocate marunt. Sotati timp de cateva minute pana cand ceapa se inmoaie. Apoi adaugati ciupercile taiate felii. Gatiti pana cand lichidul lasat de ciuperci se evapora si ciupercile capata o culoare aurie.

2
Gata

Adaugati smantana si lasati sa fiarba la foc mic cateva minute. La final asezonati cu sare si piper si adaugati tarhonul proaspat tocat.
Se serveste alaturi de orez fiert.

inapoi
Hummus cu sfecla rosie
inainte
Pancakes cu ricotta si parmezan alaturi de salata de avocado si castravete
previous
Hummus cu sfecla rosie
next
Pancakes cu ricotta si parmezan alaturi de salata de avocado si castravete

Add Your Comment