Crumble cu rosii cherry si busuioc

Crumble cu rosii cherry si busuioc

Ingrediente

Portii
750 g rosii cherry
1 ceapa mica
1/2 lingura de ulei de masline
35 g unt
50 g faina integrala
30 g fulgi de ovaz
30 g parmezan
1 mana de frunze de busuioc
125 g mozzarella proaspata
sare si piper

O combinatie fantastica intre ingredientele salatei Caprese si un crumble crocant.

  • 1 ora
  • Portii 3
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Ingredientele sunt pentru un vas cu diametrul de 22-24 cm.

1
Gata

Amestecati rosiile cu ceapa tocata marunt, uleiul de masline, sare si piper, Asezati legumele intr-o tava, Bagati tava in cuptorul preincalzit la 190°C (Treapta 5 la cuptorul pe gaz, temperatura moderata spre mare) timp de 30 minute, pana cand rosiile incep sa se crape.

2
Gata

Intre timp pregatiti amestecul pentru crumble. Amestecati untul cu faina folosind degetele pana cand obtineti niste firmituri. Adaugati fulgii de ovaz si parmezanul si amestecati bine.

3
Gata

Dupa ce rosiile sunt gata, adaugati busuiocul tocat. Peste rosii asezati mozzarella si presarati amestecul de crumble pe toata suprafata. Bagati tava in cuptor pentru inca 25 minute pana cand crumble-ul devine auriu si crocant.

inapoi
Sirop de soc
inainte
Mancare de mazare cu smantana si menta
previous
Sirop de soc
next
Mancare de mazare cu smantana si menta

Add Your Comment