Crumble cu rosii cherry si busuioc

Crumble cu rosii cherry si busuioc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
750 g rosii cherry
1 ceapa mica
1/2 lingura de ulei de masline
35 g unt
50 g faina integrala
30 g fulgi de ovaz
30 g parmezan
1 mana de frunze de busuioc
125 g mozzarella proaspata
sare si piper

O combinatie fantastica intre ingredientele salatei Caprese si un crumble crocant.

  • 1 ora
  • Portii 3
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Ingredientele sunt pentru un vas cu diametrul de 22-24 cm.

Etape

1
Gata

Amestecati rosiile cu ceapa tocata marunt, uleiul de masline, sare si piper, Asezati legumele intr-o tava, Bagati tava in cuptorul preincalzit la 190°C (Treapta 5 la cuptorul pe gaz, temperatura moderata spre mare) timp de 30 minute, pana cand rosiile incep sa se crape.

2
Gata

Intre timp pregatiti amestecul pentru crumble. Amestecati untul cu faina folosind degetele pana cand obtineti niste firmituri. Adaugati fulgii de ovaz si parmezanul si amestecati bine.

3
Gata

Dupa ce rosiile sunt gata, adaugati busuiocul tocat. Peste rosii asezati mozzarella si presarati amestecul de crumble pe toata suprafata. Bagati tava in cuptor pentru inca 25 minute pana cand crumble-ul devine auriu si crocant.

Loulou

previous
Tarta frangipane cu flori de soc si capsuni
next
Suc cu ingrediente din gradina
previous
Tarta frangipane cu flori de soc si capsuni
next
Suc cu ingrediente din gradina

Add Your Comment