Clafoutis cu sparanghel

Clafoutis cu sparanghel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
500 g sparanghel verde
50 g fulgi de migdale
80 g parmezan ras
4 oua
300 g smantana
unt pentru uns tava
50 g faina de migdale
sare
piper

O reteta fara gluten, usor de praparat

  • 50 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Etape

1
Gata

Clatiti tijele de sparanghel. Tineti tija de cele doua capete si indoiti. Tija se va rupe in locul in care incepe partea lemnoasa. Partea de jos a tijei se curata de portiunile mai lemnoase si poate fi folosita la o supa.
Puneti apa cu sare la fiert. Cand fierbe apa adaugati varfurile de sparanghel si lasati-l sa fiarba timp de 3 minute. Se scurge si se trece repede sub jet de apa rece sau il puneti in apa cu gheata pentru a opri procesul de gatire, apoi scurgeti bine.

2
Gata

Intre timp prajiti usor fulgii de migdale intr-o tigaie antiaderenta, pana cand devin usor aurii.

3
Gata

Preincalziti cuptorul la 180 grade C (treapta 4 la cuptorul pe gaz - foc mediu).

4
Gata

Intr-un bol amestecati ouale, smantana, parmezanul si faina de migdale. Asezonati cu sare si piper.

5
Gata

Ungeti o tava cu unt apoi asezati sparanghelul. Turnati amestecul pregatit mai inainte. Presarati fulgii de migdale pe deasupra.
Bagati la cuptor timp de 20-25 minute, pana capata o crusta aurie.
Se serveste cald, alaturi de o salata.

Loulou

previous
Galbiori cu usturoi
next
Mancarica de mangold cu naut
previous
Galbiori cu usturoi
next
Mancarica de mangold cu naut

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here