Ingredients
- 500 g sparanghel verde
- 50 g fulgi de migdale
- 80 g parmezan ras
- 4 oua
- 300 g smantana
- unt pentru uns tava
- 50 g faina de migdale
- sare
- piper
Instructiuni
Etape
1 Gata | Clatiti tijele de sparanghel. Tineti tija de cele doua capete si indoiti. Tija se va rupe in locul in care incepe partea lemnoasa. Partea de jos a tijei se curata de portiunile mai lemnoase si poate fi folosita la o supa. |
2 Gata | Intre timp prajiti usor fulgii de migdale intr-o tigaie antiaderenta, pana cand devin usor aurii. |
3 Gata | Preincalziti cuptorul la 180 grade C (treapta 4 la cuptorul pe gaz - foc mediu). |
4 Gata | Intr-un bol amestecati ouale, smantana, parmezanul si faina de migdale. Asezonati cu sare si piper. |
5 Gata |