Ingredients
-
500 g sparanghel verde
-
50 g fulgi de migdale
-
80 g parmezan ras
-
4 oua
-
300 g smantana
-
unt pentru uns tava
-
50 g faina de migdale
-
sare
-
piper
Instructiuni
Etape
1
Gata
|
Clatiti tijele de sparanghel. Tineti tija de cele doua capete si indoiti. Tija se va rupe in locul in care incepe partea lemnoasa. Partea de jos a tijei se curata de portiunile mai lemnoase si poate fi folosita la o supa. |
2
Gata
|
Intre timp prajiti usor fulgii de migdale intr-o tigaie antiaderenta, pana cand devin usor aurii. |
3
Gata
|
Preincalziti cuptorul la 180 grade C (treapta 4 la cuptorul pe gaz - foc mediu). |
4
Gata
|
Intr-un bol amestecati ouale, smantana, parmezanul si faina de migdale. Asezonati cu sare si piper. |
5
Gata
|