Ingredients
- 1 ceapa
- 2 morcovi medii sau trei morcovi mai mici
- 2 radacini de patrunjel
- 1 telina mica sau o jumatate sau o felie dintr-o telina mare
- 1 dovlecel mediu
- 1 ardei gras mare sau 2 ardei mai micuti
- o jumatate de cana de mazare verde (daca nu aveti mazare proaspata pueti folosi mazare congelata)
- o mana de pastai de fasole verde
- 2 rosii sau o cana de suc de rosii
- 2 cartofi mai micuti
- 1 legatura de loboda
- bors
- frunze de leustean, patrunjel, marar
- smantana
- sare
- piper
Instructiuni
Este o ciorba care se poate ajusta dupa preferintele fiecaruia, alegand combinatia de legume care va place. Se poate servi cu sau fara smanatana.
Etape
1 Gata | Puneti la fiert 3-4 litri de apa cu sare. |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata | |
6 Gata | Adugati 150 ml de bors si fierbeti 2-3 minute. Gustati si mai adaugati bors daca va place ciorba mai acra. |
7 Gata | Luati oala de pe foc si adaugati marar, patrunjel si mai ales leustean, toate tocate marunt. |
8 Gata | Aceasta ciorba este delicioasa dreasa cu smantana. |