Ingredients
-
1 ceapa
-
2 morcovi medii sau trei morcovi mai mici
-
2 radacini de patrunjel
-
1 telina mica sau o jumatate sau o felie dintr-o telina mare
-
1 dovlecel mediu
-
1 ardei gras mare sau 2 ardei mai micuti
-
o jumatate de cana de mazare verde (daca nu aveti mazare proaspata pueti folosi mazare congelata)
-
o mana de pastai de fasole verde
-
2 rosii sau o cana de suc de rosii
-
2 cartofi mai micuti
-
1 legatura de loboda
-
bors
-
frunze de leustean, patrunjel, marar
-
smantana
-
sare
-
piper
Instructiuni
Este o ciorba care se poate ajusta dupa preferintele fiecaruia, alegand combinatia de legume care va place. Se poate servi cu sau fara smanatana.
Etape
1
Gata
|
Puneti la fiert 3-4 litri de apa cu sare. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|
|
6
Gata
|
Adugati 150 ml de bors si fierbeti 2-3 minute. Gustati si mai adaugati bors daca va place ciorba mai acra. |
7
Gata
|
Luati oala de pe foc si adaugati marar, patrunjel si mai ales leustean, toate tocate marunt. |
8
Gata
|
Aceasta ciorba este delicioasa dreasa cu smantana. |