Ciorba cu sfecla

Ciorba cu sfecla

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
1 ceapa
2 morcovi
2 radacini de patrunjel sau de pastarnac
1 telina mica sau o jumatate sau o felie dintr-o telina mare
1 ardei gras
1 sfecla rosie (cam 300 g)
3 cartofi medii
2 rosii sau o cana de suc de rosii
frunze de patrunjel, telina si leustean
150 ml bors
conopida (cateva buchetele)
o mana de fasole verde (optional)
smantana (optional)
o bucatica de varza (optional)
sare
piper

O ciorba delicioasa cu aroma de toamna

  • 1 ora
  • Portii 6
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Pentru prepararea acestei ciorbe puteti alege orice combinatie de legume va este pe plac. Cantitatea de legume pe care o puneti la ciorba depinde de cum va place ciorba: mai mult sau mai putin densa,

Etape

1
Gata

Puneti 3 litri de apa cu sare la fiert.

2
Gata

Intre timp spalati si curatati legumele. Taiati legumele mai marunt, sau mai mare, dupa cum va place sa le mancati in ciorba. Sfecla rosie jumatate o taiati cubulete si jumatate o dati prin razatoare.

3
Gata

Cand apa incepe sa fiarba puneti in oala ceapa, morcovul, patrunjelul radacina, telina, ardeiul, buchetelele de conopida, sfecla rosie taiata cubulete, fasolea verde, varza (daca aveti).

4
Gata

Cand legumele s-au fiert pe jumatate adaugati cartofii faiati cuburi si cealalta jumatate de sfecla data prin razatoare.

5
Gata

Dupa ce s-au fiert cartofii adaugati rosiile taiate cubulete sau sucul de rosii. (Daca nu aveti suc de rosii puteti pune o lingura de bulion).

6
Gata

Dupa ce s-au fiert si rosiile adaugati borsul. Lasati sa mai fiarba 2-3 minute. Gustati si daca doriti ciorba mai acra puteti sa mai puneti bors.

7
Gata

Luati oala de pe foc si adaugati frunzele de telina, patrunjel si leustean tocate marunt.

8
Gata

Ciorba se poate servi cu smantana, sau fara, daca va doriti o ciorba de post.

Loulou

previous
Paste cu ciuperci, ardei copti si sos de rosii
next
Supa de linte cu cardamom
previous
Paste cu ciuperci, ardei copti si sos de rosii
next
Supa de linte cu cardamom

Add Your Comment