Cheesecake cu caise sau piersici – fara gluten

Cheesecake cu caise sau piersici – fara gluten

Ingrediente

Portii
10-12 caise sau piersici
500 g branza de vaci grasa, bine scursa
4 oua
100 g zahar
100 g faina de migdale
100 g smantana
50 g unt
1 pliculet de zahar vanilat
un praf de sare

O reteta lejera si parfumata

  • 1 ora
  • Portii 6
  • Medium

Ingrediente

Modul de preparare

Puteti incerca aceasta reteta si cu capsuni.

1
Gata

Preincalziti cuptorul la 170°C (treapta 4 la cuptorul pe gaz, temperatura moderata-mica).
Spalati fructele, scoateti samburii si taiati-le felii.

2
Gata

Puneti zaharul, galbenusurile si esenta de vanilie intr-un bol si amestecati bine. In aceasta compozitie adaugati incorporati branza de vaci, apoi adaugati untul la temperatura camerei si amestecati foarte bine.
Adaugati faina de migdale pe care o puneti putin cate putin si amestecati astfel incat sa se omogenizeze bine totul. Adugati smantana si amestecati din nou.
Taiati 4-5 fructe cubulete si incorporati-le in compozitie.
Bateti albusurile cu un praf de sare pana obtineti o spuma tare. Incorporati albusurile putin cate putin, amestecand usor de jos in sus.

3
Gata

Ungeti o tava cu unt si tapetati-o cu faina sau puteti sa o tapetati cu hartie de copt. Turnati compozitia in tava, nivelati-o putin si deasupra asezati fructele tatiate felii.
Bagati tava la cuptor timp de 50 de minute sau pana cand prajitura este aurie deasupra. Se lasa la racit, in tava, peste noapte.

inapoi
Ciorba cu sfecla
inainte
Supa de linte cu cardamom
previous
Ciorba cu sfecla
next
Supa de linte cu cardamom

Add Your Comment