Ingredients
-
300 - 400 g cozonac
-
4 oua
-
300 ml lapte
-
coaja rasa de la o lamaie sau portocala
-
2 pliculete zahar vanilat sau o lingurita extract de vanilie
-
2 linguri de zahar (optional) (Eu nu am pus deloc zahar, pentru ca am avut un cozonac dulce. Daca faci o budinca de paine sau ai prajituri mai putin dulci, atunci poti pune zahar dupa gust)
-
o lingura de unt
Instructiuni
Aceasta reteta se poate prepara cu orice fel de resturi: de cozonac, de chec, padispan, croasante, mucenici. Budinca se poate prepara si cu resturi de paine.
Se prepara foarte simplu si rapid si poti sa dai o viata noua resturilor de prajituri, pe care altfel poate le-ai arunca.
Ai nevoie doar de lapte, oua si optional poti adauga ceva arome. Mai poti adauga stafide sau alte fructe uscate.
Etape
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Unge o tava (20 cm x 30 cm) sau tavite individuale cu unt. |
4
Gata
|