Broccoli si conopida gratinate

Broccoli si conopida gratinate

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
o capatana mica de conopida
o capatana mica de broccoli
250 g smanatana
1 lingura de faina
o cana de parmezan ras
1 lingura de unt
un jumatate de cana de firmituri de paine proaspata
50 g fulgi de migdale
sare
piper

Acest preparat poate fi o cina rapida sau poate fi asezat alaturi de orice fel de friptura.

  • 30 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Acesta este preparat delicios, cewmos la interior si cu o crusta crocanta deasupra.

Puteti gati acest preparat doar cu conopida sau doar cu broccoli.

L-am gatit si in varianta fara gluten, si a iesit la fel de bun.

Etape

1
Gata

Curatati conopida si broccoli si le desfaceti in buchetele mici. Puneti la fiert o oală cu apă cu sare. Cand apa fierbe adaugati conopida si brocoli si fierbeti 4 minute, după care scurgeți apa.

2
Gata

Preincalziti cuptorul la 190°C (treapta 5 la cuptorul cu gaz, temperatura moderata-mare).

3
Gata

Ungeti un vas cu unt. Eu am folosit vase mici, individuale. Puneti aleternativ conopida si broccoli in vasul de copt.
Inttr-un bol amestecati smantana, faina, trei sferturi din parmeza, sare, piper. Amestecati bine si turnati amestecul peste legume. Deasupra presarati restul de parmezan, firmiturile de paine si fulgii de migdale. Se coace timp de 20-25 de minute pana cand capata o crusta aurie. Lasati sa se raceasca putin inainte de a servi.

Loulou

previous
Tarta rustica cu pere si gem de merisoare
next
Pui cu cartofi la cuptor – in stil marocan
previous
Tarta rustica cu pere si gem de merisoare
next
Pui cu cartofi la cuptor – in stil marocan

Add Your Comment