Biscuiti din conopida cu bacon – fara gluten

Biscuiti din conopida cu bacon – fara gluten

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
700 g conopida (curatata de frunze si cotor)
50 g faina de migdale
2 linguri ulei de maslide
2 oua
200 g bacon
2 catei de usturoi
1 ardei iute
sare
piper

Acesti biscuiti sunt ideali atat ca aperitiv cat si dimineata la micul dejun

  • 55 minute
  • Portii 15
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Etape

1
Gata

Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (treapta 6 la cuptorul pe gaz - temperatura moderata spre mare).

2
Gata

Se marunteste conopida cu ajutorul unui robot de bucatarie, sau se da pe razatoare.

3
Gata

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline. Se soteaza usturoiul zdrobit, ardeiul iute curatat de samburi si taiat marunt si baconul taiat fasiute subtiri. Dupa ce baconul s-a rumenit adaugati conopida si sotati timp de 7-10 minute pana cand se inmoaie. Luati tigaia de pe foc si lasati sa se raceasca.

4
Gata

Peste conopida sotata se adauga ouale si faina de migdale si se amesteca bine. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Puneti hartie de copt intr-o tava si formati biscutii folosind o lingura, o lingura pentru inghetata sau chiar direct cu mainile usor umezite.
Bagati biscutii la cuptor timp de 35 - 40 minute pana capata o nuanta aurie. Lasati biscutii sa se raceasca 5 minute in tava apoi puneti-i sa se raceasca pe un grilaj.

Loulou

previous
Crumble cu afine si cardamom
next
Hummus cu sfecla rosie
previous
Crumble cu afine si cardamom
next
Hummus cu sfecla rosie

Add Your Comment