Ingredients
-
700 g conopida (curatata de frunze si cotor)
-
50 g faina de migdale
-
2 linguri ulei de maslide
-
2 oua
-
200 g bacon
-
2 catei de usturoi
-
1 ardei iute
-
sare
-
piper
Instructiuni
Etape
1
Gata
|
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (treapta 6 la cuptorul pe gaz - temperatura moderata spre mare). |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline. Se soteaza usturoiul zdrobit, ardeiul iute curatat de samburi si taiat marunt si baconul taiat fasiute subtiri. Dupa ce baconul s-a rumenit adaugati conopida si sotati timp de 7-10 minute pana cand se inmoaie. Luati tigaia de pe foc si lasati sa se raceasca. |
4
Gata
|
Peste conopida sotata se adauga ouale si faina de migdale si se amesteca bine. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. |