Ingredients
- 700 g conopida (curatata de frunze si cotor)
- 50 g faina de migdale
- 2 linguri ulei de maslide
- 2 oua
- 200 g bacon
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei iute
- sare
- piper
Instructiuni
Etape
1 Gata | Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (treapta 6 la cuptorul pe gaz - temperatura moderata spre mare). |
2 Gata | |
3 Gata | Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline. Se soteaza usturoiul zdrobit, ardeiul iute curatat de samburi si taiat marunt si baconul taiat fasiute subtiri. Dupa ce baconul s-a rumenit adaugati conopida si sotati timp de 7-10 minute pana cand se inmoaie. Luati tigaia de pe foc si lasati sa se raceasca. |
4 Gata | Peste conopida sotata se adauga ouale si faina de migdale si se amesteca bine. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. |