Biscuiti din conopida cu bacon – fara gluten

Biscuiti din conopida cu bacon – fara gluten

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
700 g conopida (curatata de frunze si cotor)
50 g faina de migdale
2 linguri ulei de maslide
2 oua
200 g bacon
2 catei de usturoi
1 ardei iute
sare
piper

Acesti biscuiti sunt ideali atat ca aperitiv cat si dimineata la micul dejun

  • 55 minute
  • Portii 15
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Etape

1
Gata

Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (treapta 6 la cuptorul pe gaz - temperatura moderata spre mare).

2
Gata

Se marunteste conopida cu ajutorul unui robot de bucatarie, sau se da pe razatoare.

3
Gata

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline. Se soteaza usturoiul zdrobit, ardeiul iute curatat de samburi si taiat marunt si baconul taiat fasiute subtiri. Dupa ce baconul s-a rumenit adaugati conopida si sotati timp de 7-10 minute pana cand se inmoaie. Luati tigaia de pe foc si lasati sa se raceasca.

4
Gata

Peste conopida sotata se adauga ouale si faina de migdale si se amesteca bine. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Puneti hartie de copt intr-o tava si formati biscutii folosind o lingura, o lingura pentru inghetata sau chiar direct cu mainile usor umezite.
Bagati biscutii la cuptor timp de 35 - 40 minute pana capata o nuanta aurie. Lasati biscutii sa se raceasca 5 minute in tava apoi puneti-i sa se raceasca pe un grilaj.

Loulou

previous
Piept de pui cu lamaie si ghimbir
next
Hummus cu sfecla rosie
previous
Piept de pui cu lamaie si ghimbir
next
Hummus cu sfecla rosie

Add Your Comment