Ingredients
-
40 g flori de soc (aproximativ 3-4 inflorescente mari)
-
150 g faina (poate fi si faina integrala)
-
80 g unt
-
40 g zahar
-
50 g fulgi de migdale
-
1/3 dintr-un plic de parf de copt
-
1 lingura de lichior de soc
Instructiuni
Etape
1
Gata
|
Scuturati bine florile pentru a indeparta eventuale insecte sau praf. Se clatesc florile de soc sub jet de apa. Daca culegeti florile din padure, sau dintr-un loc ferit de praf si de noxe, nu mai e nevoie sa le clatiti, insa daca le cumparati de la piata si nu stiti de unde au fost culese, este indicat sa le spalati. |
2
Gata
|
Intr-un bol amestecati untul cu zaharul pana cand obtineti o crema. Adaugati faina, praful de copt, fulgii de migdale, florile de soc si optional lichiorul de soc. Amestecati pana cand obineti un aluat omogen. |
3
Gata
|