Ingredients
- 40 g flori de soc (aproximativ 3-4 inflorescente mari)
- 150 g faina (poate fi si faina integrala)
- 80 g unt
- 40 g zahar
- 50 g fulgi de migdale
- 1/3 dintr-un plic de parf de copt
- 1 lingura de lichior de soc
Instructiuni
Etape
1 Gata | Scuturati bine florile pentru a indeparta eventuale insecte sau praf. Se clatesc florile de soc sub jet de apa. Daca culegeti florile din padure, sau dintr-un loc ferit de praf si de noxe, nu mai e nevoie sa le clatiti, insa daca le cumparati de la piata si nu stiti de unde au fost culese, este indicat sa le spalati. |
2 Gata | Intr-un bol amestecati untul cu zaharul pana cand obtineti o crema. Adaugati faina, praful de copt, fulgii de migdale, florile de soc si optional lichiorul de soc. Amestecati pana cand obineti un aluat omogen. |
3 Gata |