Ingredients
- 1 cana de flori de liliac - aproximativ 40-50 de game
- 100 g unt
- 1 ou
- 150 g faina
- 50 g zahar pudra
- un praf de sare
Instructiuni
Stiai ca florile de liliac sunt comestibile? Am incercat sa le integrez aroma minunata intr-un desert.
Acesti biscuiti cu flori de liliac au o aroma delicata, fina.
Trebuie neaparat incercati in sezonul liliacului.
Etape
1 Gata | Scutura bine florile pentru a indeparta eventuale insecte sau praf. Se clatesc florile sub jet de apa. Daca culegi florile din padure, sau dintr-un loc ferit de praf si de noxe, nu mai e nevoie sa le clatesti, insa daca le cumperi de la piata si nu stii de unde au fost culese, este indicat sa le speli. |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata | |
6 Gata | |
7 Gata |