Ingredients
- 150 g piure de dovleac copt
- 110 g unt
- 200 g faina
- 50 g zahar
- 1 ou
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita de scotisoara
- 1/2 lingurita de ghimbir macinat
- 1/4 lingurita cuisoare macinate
- 1 praf de nucsoara rasa
- coaja rasa de la o portocala
- 1 lingurita extract de vanilie
- 100 g picături de ciocolată sau ciocolată tocată grosier
- 50 g nuci pecan sau nuci obisnuite usor coapte
- un praf de sare
Instructiuni
Acesti biscuiti cu dovleac si ciocolata sunt imbinarea perfecta intre gustul dovleacului copt, aroma mirodeniilor, corcanteala nucilor si cremozitatea ciocolatei Sunt o imbinare intre gustul toamnei si cel al Craciunului, fragezi, aromati, deliciosi.
Se pastreaza fragezi timp de cateva zile. Sunt perfecti alaturi de o cana de cafea sau un ceai cald.
Etape
1 Gata | |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata | |
6 Gata | |
7 Gata | |
8 Gata | |
9 Gata | |
10 Gata |