Ingredients
-
400 g de branza de vaci grasa, bine scursa
-
3 oua
-
4 linguri malai
-
2 linguri faina
-
2 linguri smantana
-
1 lingura de unt
-
100 g zahar (se poate folosi si zahar brun)
-
2 pliculete de zahar vanilat sau jumatate de ligurita de extract de vanilie
-
un praf de sare
-
o cana de smantana pentru servit
Instructiuni
Puteti folosi orice fel de tava pentru coacere.
Etape
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Se adauga apoi, pe rand, malaiul, faina, smantana si untul. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Se unge o tava de copt cu unt si se toarna compozitia. Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C (treapta 4 la cuptorul pe gaz, temperatura moderata) timp de 25-30 minute pana devine aurie si trece testul scobitorii. |